Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV/SPIDER тампони, носачи, окачване..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    въпроса беше към мен мисля... и да за рикамби говорех...
    Рикамби продават целия комплект носачи+тампони и цената е грозно висока. Просто не си заслужава, имайки предвид, че с унибали става доста по-евтино, да нер кажа и по-хубаво.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Решено за Пауърфлекс - вече са уточнени цени части - труд и следващите седмици ще съм с пауърфлекс на цялата задница. Сега проучваме въпроса с регулируемо жълто кони за предницата
      Васе, я ми звънни или мини някой ден да кажеш как е, ако си ги сложил, че и аз ще слагам май преди зимата.
      Първите 3 години с оригинални, супер. После 3 пъти унибал-и смених вече, за 3-те следващи години и само първите 4-5 месеца, колата е супер, после скърца, губи стабилност малко...и не ме кефи поведението на мултилинка отзад, а и всяка година пак.. не е от майстор нещо, щото са слагани на различни места от свестни хора... нещо не ги понася пущината добре и не е същото като тампона...

П.С. май съм ти затрил телефона, затова ако имаш минаване обади се поздрави
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

колеги в пловдив има кои да прави задното окачване на гтв без да се приправя нищо и за малко пари ЗА ПОВЕЦЕ ИМФО. НА СКАИПА МИ ROKI_181

Comment

Задницата със всички унибали за под 500-550лв никакъв шанс

Comment

Здравейте,
            на мен ми донесоха от Англия такива втулки за по 70 пауда комплекта( вътрешна и външна втулка). Преди месец ги смених и нямам проблеми за сега. Преди това на старите им избивах вътрешните целиндри и ги давах на стругар да направи нови малко по- дебели и ги набивах отново. Държаха по 3-4 месеца. Английския сайт не мога да се сета.

Comment

колеги колко горе долу струва задния шарнир на гтв-то на малкия носач,където се хваща амортесиора

Comment

Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщение
                колеги колко горе долу струва задния шарнир на гтв-то на малкия носач,където се хваща амортесиора
                Я пак?

Comment

Ами без пари е ... Защото не съществува там шарнир. Потърси го на друго място. (Жокер: Горния носач)
                  ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

ами това е носача където долу се захваща амортесиора,има нещо като шарник откъм страната на главината и има голям луфт. http://ebspares.co.uk/alfa_GTV/Swing...plete/info.cfm става дума за тази втулка на края на носача
                    Last edited by tedo_credo; d.m.y г., 22:41.

Comment

ами това е носача където долу се захваща амортесиора,има нещо като шарник откъм страната на главината и има голям луфт. http://ebspares.co.uk/alfa_GTV/Swing...plete/info.cfm става дума за тази втулка на края на носача
                      Ами..колега различни имена има за тея тампони...някой ги наричат ''селенови втулки'' ''унибали'' и т.н.
                      Та ...ако имаш един разбит бъди сигурен че не е само той! Цена за пълно обслужване на задницата е 500-550лв

Comment

колега няколко майстора е гледаха и казаха,че са само те

Comment

Давай към някой клубен сервиз...вярвам ще ти решат проблема. Bярвай ми не са само те разбитите

Comment

Взимаш един чук или най-добре на преса и ги мяташ тия най крайните втулки, избиваш ги и от магазина взимаш 2 такива от Мерцедес те знаят кои са като кажеш за мерцедес "скърцащите втулки" забравих модела просто. Пасват едно към едно и струват към 30лв. двете. Успех

ПС: Прочети цялата тема ще намериш отговорите на своите въпроси. !!!
                            ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

скърцане...

Колеги,от снощи ми "заскърца" нещо от към предноято ляво ...колело ,като спра колата и със сила натисна калника докато я клатя скърца доста.Какво според вас му е дошъл реда...? пак пари..ех...

Comment

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
                                Колеги,от снощи ми "заскърца" нещо от към предноято ляво ...колело ,като спра колата и със сила натисна калника докато я клатя скърца доста.Какво според вас му е дошъл реда...? пак пари..ех...
                                Ами...може да е тампон на макферсона...пробвай да го смажеш....де да знам те приньипно трудно се предават

Comment

Working...
                                X